Hamak COMPACT/SINGLE tyrkysový

TTTM0581

Skladom

Hojdacie siete

Hamak COMPACT/SINGLE od výrobcu Ticket to the Moon (TTTM) je cestovnou hojdacou sieťou nevyhnutnou pre nadšencov na cestách, na turistike, alebo do záhrady, kde si môžete oddýchnuť a snívať. Hamak je testovaný vo všetkých klimatických podmienkach na celom svete, inštaluje sa a rozoberá za menej ako minútu.

hmotnosť 500 g
farba tyrkysová
Veľkosť 320 x 155 cm
Nosnosť 200 kg
Materiál nylon

40,00 € s DPH

Pohodlie a sila sú naším prísľubom 

Hamak je vyrobený z pružnej a zároveň pevnej tkaniny pre výrobu padákov (tzv. "parachute silk", alebo "padákový hodváb"), ktorá láskyplne objíma vaše telo, je odolná proti hnilobe od plesní, ľahko sa čistí a rýchlo vyschneHojdacie siete TTTM vás vďaka svojmu pohodliu nikdy nesklamú. 

Vďaka priedušným vláknam udržuje sieť telo svieže a umožňuje skutočne pohodlný nočný odpočinok. Oproti hojdacím sieťam iných značiek vyniká značka Ticket To The Moon minimálnou hmotnosťou a vysokou nosnosťou či pevnosťou. OEKO-TEX®Standard 100 nylónová hypoalergénna tkanina je ideálna na citlivú pokožku či alergie.

Naše hojdačky sú dokonalým riešením pre všetky prostredia. Sú menšie ako tradičné stany, zatiaľ čo zostávajú vysoko efektívne a šetrné k životnému prostrediu. Expresná nastavovacia taška sa tiež stáva vankúšom a praktickým úložným vreckom na príslušenstvo. Bezpečnosť je našou prioritou, a preto všetky hojdačky obsahujú oceľové háčiky S alebo vysokokvalitné hliníkové karabíny. 

Jednoduchosť použitia

Kompaktný hamak Ticket To The Moon ma trojité prešitie, S-tvar nerezových háčikov a nosnosť je zabezpečená vďaka pevnému lanu, ktoré prechádza vrchným límcom.

Pre verziu Compact (Single) je nosnosť až 200 kg, rozmery 290 x 150 cm (celková dĺžka vrátane úchytov 320 cm). Zbalený compact hamak má však rozmer iba cca 35 x 10 cm a hmotnosť 500 gramov. Po stlačení sa dá zbalený hammock vtesnať do priestoru cca 20 x 9 cm. Hamaky Ticket To The Moon sú navyše vybavené systémom rýchleho rozloženia "Express setting bag" - háčik z vonkajšej strany zbalenej hojdacej sieťky pripnete k úchytu, odzipsujete háčik na druhej strane a potiahnutím rozložíte sieť tak, že háčik pripnete k úchytu na druhej strane. Hamak vrátane nastavenia lán rozložíte za nie viac ako niekoľko desiatok sekúnd.

Na uchytenie je možné použiť akékoľvek laná, ktoré sa pripevnia napríklad o strom. O laná sa následne pripevní háčik, ktorý sa nachádza na každom konci hojdacej siete. Laná nie sú súčasťou balenia, je možné však dokúpiť samostatné laná v praktickom balení Ticket To The Moon, ktoré sú dimenzované presne na túto hojdaciu sieť.