Hamak EXTRA ĽAHKÝ 228 g zelený

TTTM0840

Skladom

Hojdacie siete

Hamak EXTRA ĽAHKÝ od výrobcu Ticket to the Moon (TTTM) je cestovnou hojdacou sieťou nevyhnutnou pre nadšencov na cestách, na turistike, alebo do záhrady, kde si môžete oddýchnuť a snívať. Verzia Lightest Hammock je najľahší hamak od výrobcu Ticket To The Moon. S hmotnosťou iba necelých 230 gramov a rozmerom po zbalení cca 27 x 7 cm je ideálny na cestovanie, treky a prespávanie v prírode.

hmotnosť 228 g
farba zelená
Veľkosť 320 x 140 cm
Nosnosť 150 kg
Materiál nylon

65,00 € s DPH

Pohodlie a sila sú naším prísľubom 

Hamak je testovaný vo všetkých klimatických podmienkach na celom svete, inštaluje sa a rozoberá za menej ako minútu.  Je vyrobený z pružnej a zároveň pevnej tkaniny pre výrobu padákov (tzv. "parachute silk", alebo "padákový hodváb"), ktorá láskyplne objíma vaše telo, je odolná proti hnilobe od plesní, ľahko sa čistí a rýchlo vyschneHojdacie siete TTTM vás vďaka svojmu pohodliu nikdy nesklamú. 

Vďaka priedušným vláknam udržuje sieť telo svieže a umožňuje skutočne pohodlný nočný odpočinok. Oproti hojdacím sieťam iných značiek vyniká značka Ticket To The Moon minimálnou hmotnosťou a vysokou nosnosťou či pevnosťou. OEKO-TEX®Standard 100 nylónová hypoalergénna tkanina je ideálna na citlivú pokožku či alergie. 

Naše hojdačky sú dokonalým riešením pre všetky prostredia. Sú menšie ako tradičné stany, zatiaľ čo zostávajú vysoko efektívne a šetrné k životnému prostrediu. Expresná nastavovacia taška sa tiež stáva vankúšom a praktickým úložným vreckom na príslušenstvo. Bezpečnosť je našou prioritou, a preto všetky hojdačky obsahujú oceľové háčiky S alebo vysokokvalitné hliníkové karabíny. 

Jednoduchosť použitia

Hamak Ticket To The Moon ma trojité prešitie, S-tvar nerezových háčikov a nosnosť je zabezpečená vďaka pevnému lanu, ktoré prechádza vrchným límcom.

Lightest Hammock je najľahší hammock od výrobcu Ticket To The Moon. S hmotnosťou iba necelých 230 gramov a rozmerom po zbalení cca 27 x 7 cm je ideálny na cestovanie, treky a prespávanie v prírode.  V prípade potreby je zbalený hammock v balení tvaru polmesiaca stlačiteľný do ešte výrazne menších rozmerov. Spomedzi kompaktných hojdacích sietí na cestovanie od rôznych značiek pritom ponúka plnohodnotný rozmer a nosnosť - rozmer 140 x 320 cm (dĺžka bez úchytov 290 cm) poskytuje dostatok priestoru na veľmi komfortný spánok. Nosnosť až 150 kg zároveň neobmedzí žiadnych cestovateľov. Hamaky Ticket To The Moon sú navyše vybavené systémom rýchleho rozloženia "Express setting bag" - háčik z vonkajšej strany zbalenej hojdacej sieťky pripnete k úchytu, odzipsujete háčik na druhej strane a potiahnutím rozložíte sieť tak, že háčik pripnete k úchytu na druhej strane. Hamak vrátane nastavenia lán rozložíte za nie viac ako niekoľko desiatok sekúnd.

Na uchytenie je možné použiť akékoľvek laná, ktoré sa pripevnia napríklad o strom. O laná sa následne pripevní háčik, ktorý sa nachádza na každom konci hojdacej siete. Laná nie sú súčasťou balenia, je možné však dokúpiť samostatné laná v praktickom balení Ticket To The Moon, ktoré sú dimenzované presne na túto hojdaciu sieť.